top of page

Om Vänskapslabbet 

 Vår vision är att sprida verktyg med vetenskaplig bas som vi finner mest givande och effektiva för att skapa en bättre värld där allt startar med relationen till oss själva och till andra.

danielskog (1).jpg

Daniel Ek

är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till boken Länge leve vänner - forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur, 2021)

Självporträtt2.jpg

Anders Eriksson

har en grund inom kognitiv neurovetenskap och psykologi, med specialisering inom hälsopsykologi och coaching/motiverande samtal från Göteborgs universitet och Högskolan i Skövde. Anders har en passion för medvetenhetsträning och grupprocesser. Han har tidigare lett och undervisat en meditationslärarutbildning och hållit kurser inom motiverande samtal och positiv psykologi/hälsopsykologi.

Medarbetare

att.jQNIm9U6uRB6QYbLqalKSsFzPjXqysHv19Jr4LJo5FM.png

Therese Ernedal

är internationellt certifierad kundaliniyogalärare, trädgårdsrådgivare, föreläsare och grundare av Jordens Yoga. På Vänskapslabbet assisterar hon våra kurser och utvecklar nya produkter.

Vi är utbildade inom bland annat 
Acceptance & Commitment Therapy
KBT

Positiv psykologi

Authentic Relating

Circling

Motiverande samtal (MI) 

Coaching

Somatic Experiencing

Functional Analytic Psychoterapy

Hatha Yoga

QiGong

Contact

Hör av dig till oss

Daniel
Tel: +46 (0)72 320 1009
Email: vanskapslabbet@gmail.com
Stockholm

Splendid, tack!

bottom of page