top of page
foto daniel.jpg

Boka en
privat session
via online-video

I en privat session guidar jag dig i Relationell Mindfulness (också känt som Circling) under 50min. Vi gör sessionen online via Zoom.

I en privat session är jag en spegel för vad som händer i dig i stunden och jag tillhandahåller en icke-dömande närvaro där vi kan utforska djupare lager av dig själv . Du blir mer medvetenhet om dina beteenden, tankar och känslor såsom de dyker upp i sessionen här och nu. En effekt av en session kan vara att du får bättre koll på dina mönster, stärker din förmåga att vara närvarande, äkta, öppen och sårbar i relationer. Det kan också leda till att du släpper på onödiga föreställningar om dig själv och andra, släpper på hinder och låter kreativitet och lekfullhet komma fram. Allt sker spontant i mötet och vi följer det som känns levande i stunden. Du kan ta en session eller flera.

Kostnad: 800 kr/session

Tider och bokning: Kontakta mig på vanskapslabbet@gmail.com

eller 072-3201009 för att boka en tidDaniel Ek

är legitimerad psykolog sedan 14 år och har sin bakgrund i KBT, ACT och Vipassana insiktsmeditation. Han har också fördjupat sig i Somatic Experiencing och Functional Analytic Psychoterapy och är utbildad i Circling och Autentiskt relaterande.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page