top of page
Stödgruppscirkel

Vänskapscirkel
skapa en stark kärntrupp
med vänner för livet

Trygghet, utveckling och gemenskap - ditt stöd i vardagen, över tid


Har du en längtan efter ett tryggt killgäng, tjejgäng, kompisgäng där ni kan mötas så som ni är utan krusiduller och prestige, prestation och status? En kärntrupp av starka relationer som håller över tid som du alltid kan checka in med, som du kan lita på och som är som en andra familj?

 

I en Vänskapscirkel får du tillsammans med vänner eller vänners vänner testa på att skapa en förtrolig cirkel där ni möts online en gång i veckan över 8 veckor. Du blir ledd av en av oss på Vänskapslabbet de fyra första gångerna och sedan tar ni vid på egen hand med hjälp av det ni lärt er samt ett protokoll ni kan följa. Ni behöver inte alla känna varandra från början men ha en liknande längtan efter en trygg och stabil grupp av människor som du kan ha genuint utbyte med över tid.
 

I en Vänskapscirkel får ni träning i grundpelarna för att skapa goda relationer: medvetenhet, mod och välvilja. Ni får lära er att lyssna djupt och icke-dömande, att lyssna utan att ge råd eller försöka förändra den andra, att dela öppet vad som pågår i dig, att "checka-in", att ta plats, att vara närvarande emotionellt med mera. Allt för att skapa en så stark grupp som möjligt som sedan kan fortsätta på egen hand. På sikt kan ni även ses IRL och exempelvis göra utvecklande helgretreat på egen hand eller med stöttning av oss på Vänskapslabbet.


Du som är intresserad att starta en cirkel kan kontakta oss för mer information om hur du kan gå tillväga. I princip så   börjar du med att kontakta en till fem personer som du skulle vilja ha med i din cirkel. När ni tillsammans hittat fem till sex personer som vill delta så bokar vi in fyra datum för att starta cirkeln. Saknar du vänner som du vill starta med så kontakta oss för ett online-möte så kan vi matcha dig med likasinnade. Cirkeln sker oftast på helgen då de flesta har tid. Missar man något tillfälle så är det ok, man behöver inte åta sig alla åtta gånger. Kontakta oss om du vill veta mer så kan vi berätta hur vi kan gå tillväga!

PRIS: för fyra tillfällen ledd av Vänskapslabbet och protokoll för fyra ytterligare tillfällen, 6600:- ink moms totalt för hela gruppen. De första fyra tillfällena tar 1,5h. De kommande fyra tillfällena tar ca 60-70 minuter.

bottom of page