top of page

mån 30 maj

|

Online via zoom

Välgörenhetsserien - Lasse "Brandmannen" Gustavson: Självledarskap och medmänsklighet

Välgörenhetsserien 2022. Alla insamlade pengar skänks oavkortat till välgörenhet. KVÄLLENS GÄST: LASSE "BRANDMANNEN" GUSTAVSON En fascinerande livshistoria om hur det inre samtalet kan dränera eller stärka dig, hur visioner kan leda dig & hur mänskliga samtal kan hela dig när allt verkar förstört.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Välgörenhetsserien - Lasse "Brandmannen" Gustavson: Självledarskap och medmänsklighet
Välgörenhetsserien - Lasse "Brandmannen" Gustavson: Självledarskap och medmänsklighet

Tid och plats

30 maj 2022 19:00 – 20:30 CEST

Online via zoom

Gäster

Om evenemanget

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie Våren 2022

GÄSTLÄRARE 30 MAJ: LASSE "BRANDMANNEN" GUSTAVSON - online via zoom

Lasse "Brandmannen" Gustavson var med om en dramatisk olycka i början av 1980-talet. Under 2 månaders tid fick han intensivvård och befann sig i medicinsk koma. Under denna period så var han med om upplevelser som skulle kunna kallas esoteriska budskap, som verkligen belyste saker och ting i ett annat ljus. När Lasse vaknade efter två månader, kände han sig inte stark, men autentisk, äkta och spontant ärlig. 

Lasse började lägga fokus på återhämtning och framåtskridande och tog tjänstledigt några år i början av 1990-talet för att studera friskvård, motivationspsykologi och hälsopedagogik. Han skapade sig med tiden en tydlig bild kring vad som ligger bakom personlig utveckling, motivation och att lyckas med det man förutsatt sig, samt vad naturlig självläkning kan innebära. Under mitten av 1990-talet gick Lasse fler utbildningar, inom gruppdynamik och ledarskap.

För Lasse känns det idag väldigt meningsfullt att dela sin kunskap och sina personliga erfarenheter i föreläsningar och i längre utbildningar. Som utbildare vill han skapa en inre upplevelse hos sina deltagare. Lasse tror att det är där som sann utveckling börjar.

Läs mer om Lasse här: http://pan.se/

Kvällens tema: Självledarskap och Medmänsklighet

Lasse Gustavson delar en fascinerande livshistoria som kretsar  kring hur det inre samtalet kan dränera eller stärka dig. Hur tydliga  och trygga visioner kan leda dig. Samt  hur det mellanmänskliga samtalet kan hela dig, när allt verkar ha gått  i krasch. Med värme, allvar och humor, tar Lasse med oss på en resa mellan mörka bråddjup och himmelska höjder. Livesänds via zoom.

Varmt välkomna till en inspirerande föreläsning!

Biljetter

  • Du kan välja biljetter i 5 olika prisklasser beroende på dina  ekonomiska förutsättningar.
  • Om du vill köpa ett biljettpass till ALLA vårens online-event kostar det 1800 kr.
  • Länkarna till alla event skickas via mail.

OM Välgörenhetsserien

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med onlineevent och event där vi bjuder in gäster från Sverige, USA, England,  Irland och Tyskland som kommer och leder föreläsningar, workshops och  meditationer tillsammans med oss för att samla in  pengar som skänks oavkortat till välgörenhet. Eventen berör viktiga ämnen som fred, medmänsklighet, kontakt, gemenskap, samhörighet, relationer, vänskap, glädje, kärlek och tacksamhet på olika  sätt.

Alla pengar som vi får in från denna föreläsning skickar vi till den ideella föreningen Ge Effektivt, som inspireras av idéerna från rörelsen effektiv altruism, och drivs med hjälp av Effektiv Altruism Sverige.  De har tagit fram ett sätt att bidra och donera effektivt, så att pengarna verkligen når fram till de som behöver dem utan onödigt  svinn.  Läs mer här: https://geeffektivt.se/

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie gästas av föreläsare, meditationslärare och musiker världen över som delar med sig av sin värme, kärlek och inspiration. Mötena live-sänds online via zoom.

Vi är övertygade om att dessa möten kommer att bli otroligt berikande  och glädjefyllda stunder som lyser av samhörighet och smakar generositet och medmänsklighet.

Varmt och innerligt välkomna till en stund i kärlek och gemenskap.

Innerligt TACK till alla våra kärleksfulla, godhjärtade gästlärare för er medverkan!

Önskar Therese, Daniel och Anders på Vänskapslabbet

Dela detta evenemang

bottom of page