top of page

mån 02 maj

|

Online via zoom

Välgörenhetsserien: Julie Sharon-Wagschal: Create&maintain greater love&health in relationships. Gottman's work with Q&A

Alla intäkter går till välgörenhet. Möt Julie Sharon-Wagschal, certifierad Gottman-terapeut & Master Trainer i Gottmanmetoden. En workshop som visar oss vad som faktiskt fungerar i relationer som är lyckliga & stabila, baserad på vetenskaplig forskning från Gottmaninstitutet. Med frågestund.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Välgörenhetsserien: Julie Sharon-Wagschal: Create&maintain greater love&health in relationships. Gottman's work with Q&A
Välgörenhetsserien: Julie Sharon-Wagschal: Create&maintain greater love&health in relationships. Gottman's work with Q&A

Tid och plats

02 maj 2022 19:00 – 20:30 CEST

Online via zoom

Gäster

Om evenemanget

GÄSTLÄRARE 2 MAJ - JULIE SHARON-WAGSCHAL - online via Zoom  

Julie Sharon-Wagschal, nederländsk-amerikansk psykolog och certifierad Gottman-terapeut, är grundaren av CRL (Center for Relationship Learning), Europas hem för workshops och professionell utbildning med Gottman-metoden.

När Julie började studera Gottmanmetoden för parterapi 2013 upptäckte hon att metoden knappt användes eller undervisades i Europa. När hon upplevde metodens effektivitet med sina klienter blev hon starkt motiverad att dela med sig av metoden till andra terapeuter, så att de i sin tur kunde hjälpa sina klienter mer effektivt. Efter att ha blivit certifierad fortsatte Julie sina studier med Gottmaninstitutet för att bli en officiell Master Trainer i Gottmanmetoden. Vid sidan av sin privata praktik grundade Julie CRL, som nu har blivit Europas främsta leverantör av Gottmanmetoden.

Julie har en magisterexamen i rådgivning (cum laude) från Webster University i Leiden, Nederländerna, och en Bachelor of Ars i psykologi (summa cum laude) från Skidmore College i New York. Hon är certifierad Gottmanterapeut (CGT), Bringing Baby Home Educator, certifieringskonsult och Master Trainer för workshoparna för professionell parterapi med Gottmanmetoden på nivå ett, två och tre för yrkesverksamma. Hon erbjuder också maratonterapi för par och workshops om kärlekens konst och vetenskap och sju principer för att få äktenskapet att fungera. Hon har fått sin Gottman-utbildning av dr John och Julie Gottman, dr Don Cole (klinisk chef för Gottmaninstitutet), Carrie Cole (forskningschef för Gottmaninstitutet) och dr Vagdevi Meunier (The Center for Relationships).

Julie har främst arbetat inom det lokala internationella samfundet och har gett råd till klienter från över 50 länder. I sin privata praktik Balance You hjälper hon oroliga och frånkopplade par att återupptäcka och återuppliva vänskap och intimitet och förbättra sin kommunikationsförmåga.

Julies uppdrag är att hjälpa par att komma närmare och bli vänligare mot varandra, så att de kan skapa trygga och kärleksfulla hem för sig själva och sina familjer och därigenom påverka världen runt omkring dem på ett positivt sätt. Hon arbetar för att uppnå detta mål genom att ge råd till par genom terapi eller workshops, genom att lära mentalvårdspersonal att integrera Gottmanmetoden i sitt eget arbete med par, samt genom att utbilda och tala i lokala och internationella organisationer och medier.

I samarbete med det nederländska expertiscentret för vitalitet har Julie skapat en online-workshop för par som heter Enjoy Your Love Life (Njut av ditt kärleksliv). Kursen är ett enkelt, kostnadseffektivt och roligt sätt för par att arbeta mot ett bättre förhållande - utan att behöva träffa en terapeut. Kursen är utformad för att hjälpa par att stärka sina relationer så att de kan stå sig i tidens tand. Paren kan arbeta genom 5 moduler som föranleder djupa avslöjanden, tankeväckande samtal och hjälper dem att bygga en plan för att få det förhållande de önskar.

Om Center for Relationship Learning

De senaste fem decennierna har det bedrivits omfattande forskning om hur par kan utveckla och upprätthålla goda relationer. I synnerhet den världsberömda psykologen Dr John Gottmans banbrytande forskning har gett oss insikt i vad som får relationer att blomstra och misslyckas. Tyvärr når den här informationen ofta inte fram där den behövs eller så vet paren inte hur de ska genomföra den. Ofta vet inte heller terapeuterna det. Par vänder sig till terapeuter som inte vet hur de ska hjälpa dem.

På Center for Relationship Learning (CRL) anser vi att alla har rätt till och kan dra nytta av en stark och kärleksfull relation. Med detta i åtanke grundades CRL med syftet att förse par och terapeuter med verktyg och färdigheter för att skapa och stödja hälsosamma, stabila och kärleksfulla relationer.

Läs mer om Julie här: https://centerforrelationshiplearning.com/about/

Kvällens tema: Create & maintain greater love & health in relationships. Gottman's work with Q&A.

Hur kan vi få våra relationer att hålla? Julie kommer att erbjuda en introduktionsworkshop om Gottmans terapimetod och arbete. 

I dag är många relationer i upplösningstillstånd. Bara i Europa slutar nästan ett av två äktenskap i skilsmässa. Par över hela världen är i behov av bättre relationskompetens. Starka, kärleksfulla relationer bidrar direkt till längre och lyckligare liv. På samma sätt bidrar sunda relationer, som bygger på respekt och ömsesidig omsorg, positivt till barns utveckling, emotionella intelligens och sociala färdigheter. Starka relationer har därför förmågan att bilda samhällets byggstenar och lära oss hur vi ska vara en del av vårt samhälle, ge tillbaka och vara vårt bästa jag.

Denna workshop visar oss vad som faktiskt fungerar i relationer som är lyckliga och stabila, baserad på vetenskaplig forskning från the Gottman Institute. Gottmaninstitutet lär dig hur du bygger vänskap i sin relation och uttrycker känslor av respekt och tillgivenhet. De lär dig också hur du hanterar konflikter och kommunicerar effektivt.  Under denna workshop kommer det också att finnas plats för dig att ställa frågor till Julie.  

Gottmaninstitutet vill bidra till att skapa och upprätthålla ökad kärlek och hälsa i relationer. Inför dagens svåra utmaningar i relationer söker många ett vetenskapligt välgrundat förhållningssätt för att hjälpa dem att förstå och stärka de svaga områdena i deras partnerskap. En del av Gottmaninstitutets uppdrag är att ge terapeuter möjlighet att ge denna hjälp till par och familjer. Följaktligen erbjuder institutet ackrediterad utbildning i forskningsbaserade bedömningstekniker och interventionsstrategier för yrkesverksamma som vill tjäna dagens par och familjer.  

Gottmanmetoden är kulmen på nästan 50 års forskning om tillfredsställelse och hälsa i relationer, utförd av den berömda relationsexperten Dr John Gottman. Hans forskning visar att för att bygga starka relationer måste par bli nära och intima som älskare och vänner, lära sig att hantera konflikter väl och skapa ett liv tillsammans som är meningsfullt och ändamålsenligt för varje partner.

John och hans fru Dr. Julie Gottman skapade en terapimetod som vägleder par genom att stärka dessa viktiga delar av deras relation. Fram till i dag har ingen annan terapimetod för parrelationer varit föremål för lika omfattande forskning om sin effektivitet eller gett så konkreta resultat.

Välkommen till denna inspirerande och lärorika session med Julie baserad på Gottmanmetoden!  

Biljetter

 • Du kan välja biljetter i 5 olika prisklasser beroende på dina  ekonomiska förutsättningar.
 • Om du vill köpa ett biljettpass till ALLA vårens online-event kostar det 1800 kr.
 • Länkarna till alla event skickas via mail.
 •  

OM Välgörenhetsserien

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med onlineevent och event där vi bjuder in gäster från Sverige, USA,  England, Irland och Tyskland som kommer och leder föreläsningar,  workshops och meditationer tillsammans med oss för att samla in  pengar som skänks oavkortat till välgörenhet.  Eventen berör viktiga ämnen som fred, medmänsklighet, kontakt,  gemenskap, samhörighet, relationer, vänskap, glädje, kärlek och  tacksamhet på  olika  sätt.

Alla pengar som vi får in från denna föreläsning skickar vi till  den ideella föreningen Ge Effektivt, som inspireras av idéerna från  rörelsen effektiv altruism, och drivs med hjälp av Effektiv Altruism Sverige.  De har tagit fram ett sätt att bidra och donera effektivt, så att    pengarna verkligen når fram till de som behöver dem utan onödigt  svinn. Läs mer här: https://geeffektivt.se/

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie gästas av föreläsare, meditationslärare och musiker världen över som delar med sig av sin värme, kärlek och inspiration. Mötena live-sänds online via zoom.

Vi är övertygade om att dessa möten kommer att bli otroligt berikande   och glädjefyllda stunder som lyser av samhörighet och smakar   generositet och medmänsklighet.

Varmt och innerligt välkomna till en stund i kärlek och gemenskap.

Innerligt TACK till alla våra kärleksfulla, godhjärtade gästlärare för er medverkan!

Önskar Therese, Daniel och Anders på Vänskapslabbet

Biljetter

 • För en bättre värld!

  800,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Känner mig väääldigt generös

  600,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag vill verkligen bidra!

  400,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Min gåva till de som behöver

  300,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag vill bidra med det jag har

  200,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag ger det jag kan!

  100,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag bidrar med det jag kan

  50,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett till ALLA online-event

  Med detta biljettpass får du delta i alla Välgörenhetsseriens online-event.

  900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett till ALLA online-event

  1 500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett till ALLA online-event

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page