top of page

sön 15 maj

|

Online via zoom

Välgörenhetsserien - Jem (Chân Pháp Hộ): Inre och Yttre Gemenskap

Välgörenhetsserien 2022. Alla insamlade pengar skänks oavkortat till välgörenhet. KVÄLLENS GÄST: JEM (CHAN PHAP HO). Föreläsning, mindfulness & meditation om gemenskap & behovet att tillhöra. Upptäck den inre gemenskapen i kropp, känslor, tankar & andlighet, samt fördjupa och när yttre relationer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Välgörenhetsserien - Jem (Chân Pháp Hộ): Inre och Yttre Gemenskap
Välgörenhetsserien - Jem (Chân Pháp Hộ): Inre och Yttre Gemenskap

Tid och plats

15 maj 2022 19:00 – 20:30 CEST

Online via zoom

Gäster

Om evenemanget

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie Våren 2022

GÄSTLÄRARE 15 MAJ: JEM (CHAN PHAP HO) - online via zoom

"I aspire to live as a real human being contributing to the new earth."

Jem lämnade en juristkarriär i Stockholm för att leva som munk i 18 år i Plum Village Community of Engaged  Buddhism i Frankrike och Kalifornien. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zen-mästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. 

Under sina år som munk har Jem träffat och undervisat tusentals medmänniskor som sökt utveckling och guidning i sina liv och inre resor. Det har varit allt från privatpersoner och familjer till företagssessioner för medarbetare på tech-bolag i Silicon Valley.  

Hösten 2018 drabbades Jem själv av en stor livsprövning när han diagnostiserades med cancer. Händelsen fick honom att söka sig tillbaka  till sina rötter och sedan 2020 har Jem lämnat livet som munk och är  återigen bosatt i Sverige. 

Han har fortsatt vigt sitt liv åt att verka som Dharmalärare och erbjuder olika aktiviteter inom Hjärtats Glädje. Han har nyligen utbildat sig till qigong lärare.

Läs mer om Jem här: https://hjartatsgladje.se/

Kvällens tema: Inre och Yttre Gemenskap

Vi har alla ett naturligt behov att tillhöra. Samtidigt finns det mycket ensamhet, isolering och individualism i vår samtid.

Genom  mindfulnessövningar, meditation och en föreläsning kommer Jem hjälpa oss  att landa in i oss själva och denna stund. Vi kommer att upptäcka den inre  gemenskapen i kropp, känslor, tankar och andlighet. Vi kommer också  närma oss insikten att vi alla är sammanflätade, en del av Livet som uppenbarar sig på förunderliga sätt. 

Jem har mycket erfarenhet av  gemenskap från sina år som munk och kommer inspirera oss i hur vänskap  och engagemang hjälper oss att komma i kontakt med och nära yttre  gemenskaper. 

Stunden avslutas med att Jem tar emot några frågor. Livesänds via zoom.

Varmt välkomna!

Biljetter

 • Du kan välja biljetter i 5 olika prisklasser beroende på dina  ekonomiska förutsättningar.
 • Om du vill köpa ett biljettpass till ALLA vårens online-event kostar det 1800 kr.
 • Länkarna till alla event skickas via mail.

OM Välgörenhetsserien

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med onlineevent och event där vi bjuder in gäster från Sverige, USA,  England,  Irland och Tyskland som kommer och leder föreläsningar,  workshops och  meditationer tillsammans med oss för att samla in pengar  som skänks oavkortat till välgörenhet. Eventen  berör viktiga ämnen som fred, medmänsklighet, kontakt, gemenskap,  samhörighet, relationer, vänskap, glädje, kärlek och tacksamhet på olika  sätt.

Alla pengar som vi får in från denna föreläsning skickar vi till den  ideella föreningen Ge Effektivt, som inspireras av idéerna från rörelsen  effektiv altruism, och drivs med hjälp av Effektiv Altruism Sverige.  De har tagit fram ett sätt att bidra och donera effektivt, så att  pengarna verkligen når fram till de som behöver dem utan onödigt svinn. Läs mer här: https://geeffektivt.se/

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie gästas av föreläsare, meditationslärare och musiker världen över som delar med sig av sin värme, kärlek och inspiration. Mötena live-sänds online via zoom.

Vi är övertygade om att dessa möten kommer att bli otroligt berikande  och glädjefyllda stunder som lyser av samhörighet och smakar  generositet och medmänsklighet.

Varmt och innerligt välkomna till en stund i kärlek och gemenskap.

Innerligt TACK till alla våra kärleksfulla, godhjärtade gästlärare för er medverkan!

Önskar Therese, Daniel och Anders på Vänskapslabbet

Biljetter

 • För en bättre värld!

  800,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag vill verkligen bidra idag!

  400,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Min gåva till de som behöver

  300,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag vill bidra med det jag har

  200,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag ger det jag kan!

  100,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Jag bidrar med det jag kan

  50,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett till ALLA online-event

  Med detta biljettpass får du delta i alla Välgörenhetsseriens online-event.

  900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett till ALLA online-event

  1 500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett till ALLA online-event

  3 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page