top of page

tors 09 juni

|

Stockholm

Välgörenhetsserien - Bengt Renander: Stoppa tankarnas terrorism

Våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med flera onlineevent där vi bjuder in meditationslärare, musiker & relationskunniga människor som leder workshops & meditationer tillsammans med oss. Alla insamlade pengar skänks oavkortat till välgörenhet. KVÄLLENS GÄST: BENGT RENANDER

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Välgörenhetsserien - Bengt Renander: Stoppa tankarnas terrorism
Välgörenhetsserien - Bengt Renander: Stoppa tankarnas terrorism

Tid och plats

09 juni 2022 19:00 – 20:30

Stockholm, Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie Våren 2022

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med onlineevent där vi bjuder in gäster från Sverige, USA, England, Irland och Tyskland som kommer och leder workshops och meditationer tillsammans med oss för att samla in pengar som skänks oavkortat till välgörenhet. Eventen berör viktiga ämnen som fred, medmänsklighet, kontakt, gemenskap, samhörighet, vänskap, glädje, kärlek och tacksamhet på olika sätt.

Alla pengarna som vi får in skickar vi till Effektiv Altruism, som tagit fram ett sätt att bidra och donera effektivt, så att pengarna verkligen når fram till de som behöver dem utan onödigt svinn. Läs mer här: https://geeffektivt.se/

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie gästas av meditationslärare, musiker och relationskunniga människor världen över som delar med sig av sin värme, kärlek och inspiration. 

Välgörenhetsseriens Säsongsfinal

Denna föreläsning sker LIVE i STOCKHOLM

Begränsat antal platser, lokal kommer snart.

KVÄLLENS GÄST 9 JUNI: BENGT RENANDER

Bengt  Renander arbetar sedan 1999 som coach för individer och par,  som föreläsare, författare och sedan 2017 som producent av  Närvaropodden.  Läs mer om Bengt på hans hemsida www.renander.nu

Kvällens tema: Stoppa tankarnas terrorism

Oroar du dig för framtiden? Kan du fastna i tankar på det förflutna? Dras din uppmärksamhet bort från det som sker nu? Den  här föreläsningen ger en tydlig och användbar introduktion till dig som  vill bli mer medveten och närvarande. Med många belysande berättelser,  exempel och citat visas hur du kan stoppa tankarnas terrorism och i  stället leva mer i nuet.

Närvaro  beskrivs som förmågan att rikta sin uppmärksamhet mot det som händer i  verkligheten. Då blir du bättre på att lyssna och förstå och kan på  ett genuinare sätt möta andra. Du blir kreativ och handlingskraftig och  får uppleva mer kärlek, frid och harmoni. 

Vi  börjar med att fördjupa förståelsen av vad medvetenhet och närvaro  kan innebära. Sedan får du hjälpsamma insikter för att kunna släppa  tankar på det förflutna och oro för framtiden. Du får veta hur acceptans  öppnar en dörr till nuet och stödjer dig i att göra det du själv vill.

Varmt välkomna!

Vi är övertygade om att dessa möten kommer att bli otroligt berikande och glädjefyllda stunder som lyser av samhörighet och smakar generositet och medmänsklighet.

Du kan välja biljett 1, 2 eller 3 beroende på dina ekonomiska förutsättningar. Notera att denna föreläsning sker LIVE i STOCKHOLM och antalet platser är begränsade. Mer info om lokal kommer snart.

Varmt och innerligt välkomna till en stund i kärlek och gemenskap.

Innerligt TACK till alla våra kärleksfulla, godhjärtade gästlärare för er medverkan!

Önskar Therese, Daniel och Anders på Vänskapslabbet

Biljetter

 • Biljett 1

  150,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett 2

  250,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett 3

  350,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page