top of page

mån 02 maj

|

Online via zoom

Välgörenhetsserien

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med flera onlineevent där vi bjuder in meditationslärare, musiker och relationskunniga människor som leder workshops och meditationer tillsammans med oss. Alla pengar som vi samlar in skänks oavkortat till välgörenhet. Varmt välkomna!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Välgörenhetsserien
Välgörenhetsserien

Tid och plats

02 maj 2022 19:00 – 03 maj 2022 18:30

Online via zoom

Om evenemanget

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie Våren 2022

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med onlineevent där vi bjuder in gäster från Sverige, USA, England och Tyskland som kommer och leder workshops och meditationer tillsammans med oss för att samla in pengar som skänks oavkortat till välgörenhet. Eventen berör viktiga ämnen som fred, medmänsklighet, kontakt, gemenskap, samhörighet, vänskap, glädje, kärlek och tacksamhet på olika sätt.

Alla pengarna som vi får in skickar vi till Effektiv Altruism, som tagit fram ett sätt att bidra och donera effektivt, så att pengarna verkligen når fram till de som behöver dem utan onödigt svinn. Läs mer här: https://geeffektivt.se/

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie gästas av meditationslärare, musiker och relationskunniga människor världen över som delar med sig av sin värme, kärlek och inspiration. Mötena sänds live online via zoom. Läs mer om varje enskild gäst under respektive datum på hemsidan.

Vi är övertygade om att dessa möten kommer att bli otroligt berikande och glädjefyllda stunder som lyser av samhörighet och smakar generositet och medmänsklighet.

Du kan välja biljett 1, 2 eller 3 beroende på dina ekonomiska förutsättningar.

Varmt och innerligt välkomna till en stund i kärlek och gemenskap.

Innerligt TACK till alla våra kärleksfulla, godhjärtade gästlärare för er medverkan!

Önskar Therese, Daniel och Anders på Vänskapslabbet

Biljetter

 • Biljett 1

  150,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett 2

  250,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett 3

  350,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page