top of page

mån 11 apr.

|

Online via zoom

Välgörenhetsserien

Våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med flera event online (och i Stockholm) där vi bjuder in föreläsare, meditationslärare och musiker som leder workshops, föredrag och meditationer tillsammans med oss. Alla insamlade pengar skänks oavkortat till välgörenhet. Varmt välkomna!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Välgörenhetsserien
Välgörenhetsserien

Tid och plats

11 apr. 2022 18:30 CEST – 09 juni 2022 20:00 CEST

Online via zoom

Om evenemanget

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie Våren 2022

Under våren 2022 anordnar Vänskapslabbet en Välgörenhetsserie med onlineevent där vi bjuder in gäster från Sverige, USA, England, Irland och Tyskland som kommer och leder föreläsningar, workshops och meditationer tillsammans med oss för att samla in pengar som skänks oavkortat till välgörenhet. Eventen berör viktiga ämnen som fred, medmänsklighet, kontakt, gemenskap, samhörighet, relationer, vänskap, glädje, kärlek och tacksamhet på olika sätt.

Pengarna som vi får in skickar vi till den ideella föreningen Ge Effektivt, som inspireras av idéerna från rörelsen effektiv altruism, och drivs med hjälp av Effektiv Altruism Sverige. De har tagit fram ett sätt att bidra och donera effektivt, så att pengarna verkligen når fram till de som behöver dem utan onödigt svinn. Läs mer här: https://geeffektivt.se/

Notering: Pengarna insamlade från föreläsningen om Aktivt Hopp som hålls den 7 juni av Chris Johnstone (som skrivit boken "Active Hope: How to Face the Mess We're in without Going Crazy" tillsammans med Joanna Macy) har vi valt att skicka direkt till den brittiska idella organisationen ActiveHope.training, en brittisk non-profit-organisation som skapar resurser för att stötta positiv förändring i världen. Organisationen erbjuder gratis onlinekurser i Aktivt Hopp. Läs gärna mer om dem och ta gärna del av deras kostnadsfria onlinekurs, som är utformad för att stärka din förmåga att göra skillnad i världen, via hemsidan https://activehope.training/

Vänskapslabbets Välgörenhetsserie gästas av föreläsare, meditationslärare och musiker världen över som delar med sig av sin värme, kärlek och inspiration. Mötena live-sänds online via zoom. Läs mer om varje enskild gäst under respektive datum på hemsidan.

Vårens gäster:

11 april: Susie Hooper

25 april: Staffan Hammers

5 maj: Andy Wisterich - Creating Healthy Relationships with Other People and the Earth

15 maj: Jem (Chan Phap Ho) - Inre och Yttre Gemenskap

16 maj: Sinéad Collins - The Wise Heart - Awakening Heart Qualities of Loving Kindness, Gratitude and Joy

18 maj: Mia Lehndal - Tantriska relationer

7 juni: Chris Johnstone - Active Hope

9 juni: Bengt Renander - Stoppa Tankarnas Terrorism // Live i Stockholm //

Bob Hansson

Lasse "Brandmannen" Gustavson

Mick Mc Evoy

Axel Wennhall

Micke Gunnarsson

Christina Andersson

Exakta datum, mer info och fler gäster publiceras snart

Biljetter

  • Du kan välja biljetter i 5 olika prisklasser beroende på dina ekonomiska förutsättningar. Du hittar biljetterna under respektive enskilt evenemang.
  • Om du vill köpa ett biljettpass till ALLA vårens online-event kostar det 1800 kr och går att köpa direkt här nedanför. 
  • Zoom-länkarna till alla online-event skickas via mail. Till Bengt Renanders föreläsning som hålls live i Stockholm skickas en biljett via mail.

Vi är övertygade om att dessa möten kommer att bli otroligt berikande och glädjefyllda stunder som lyser av samhörighet och smakar generositet och medmänsklighet.

Varmt och innerligt välkomna till en stund i kärlek och gemenskap.

Innerligt TACK till alla våra kärleksfulla, godhjärtade gästlärare för er medverkan!

Önskar Therese, Daniel och Anders på Vänskapslabbet

Biljetter

  • Biljett till ALLA online-event

    Med detta biljettpass kan du delta i alla Välgörenhetsseriens online-event.

    1 800,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page