top of page

lör 20 maj

|

Essence of You

Relationell Mindfulness® helgkurs – Alingsås, 20-21 maj

För dig som vill leva mer i kontakt med dig själv och andra - en boostande helgkurs med fokus på relaterande.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Relationell Mindfulness® helgkurs – Alingsås, 20-21 maj
Relationell Mindfulness® helgkurs – Alingsås, 20-21 maj

Tid och plats

20 maj 2023 10:00 CEST – 21 maj 2023 16:00 CEST

Essence of You, Östra Ringgatan 15A, 441 31 Alingsås, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Några tidigare deltagares upplevelse:

"Helt fantastiskt!  Supertacksam för den här kursen! Tycker alla borde gå den. Så viktigt!" - Anna Kebo

"Att delta i denna kurshelg är ett av de viktigaste stegen jag tagit i livet. Känner en stor lättnad av att ha hittat ett tryggt forum att äntligen börja läka i. Efter kursen har jag känt mig mer levande, närvarande, klarsynt och hoppfull." - Jenny Vestin

"Tack! Jag tror på riktigt att ni bidragit till en riktigt positiv förändring i mitt liv när det kommer till relationen till mig själv och till andra. Jag kommunicerar idag från mig själv på ett annat sätt och genererar på så sätt en annan kontakt med andra. Det är rent magiskt i bland :)" - Marie Karlsson:

Vill du känna dig boostad, påfylld, modig och närvarande?

Den här helgen kommer du få dyka in i en värld av medvetenhet som kanske är en av de viktigaste: medvetenhet i relationer. De flesta av våra trauman är relationella och kan bara läkas genom relationer. I den här träningen får du öva på att ta emot närvaro och ge närvaro.

Effekten är ofta en stark känsla av medreglering av våra nervsystem och öppnandet av blockeringar i kroppen och psyket. Du kommer sannolikt gå hem med en känsla av förhöjd glädje, spontaneitet, frihet och kärlek.

Vad är Relationell Mindfulness®? 

I den här formen av meditation också  kallad "Circling" tränar vi på att bli mer och mer medvetna om vad som  händer i oss själva, i andra och mellan oss för att skapa djupare och  mer autentisk kontakt - en förmåga du har nytta av i hela livet. Till  skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet eller  med slutna ögon gör vi Relationell mindfulness tillsammans med andra  människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två och  två, eller i smågrupper eller helgrupp. Vi tränar på att sätta ord på  det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera  personer.

I träningen utforskar vi också olika  lager av verkligheten vi upplever i stunden. Det kan exempelvis vara att  lägga märke till vad som känns levande i mig just nu, vad som händer i  min kropp just nu, vad jag är nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som  pågår i mina tankar, vad som händer i mina känslor, föreställningar jag  har om den andra eller mig själv.

Träningen kräver ett visst mod, men vår  erfarenhet säger också att du får också skörda många insikter, mycket  skratt, en stark känsla av kontakt och djupare närvaro med andra än du  tidigare varit i med om. Träningen upplevs ofta som mycket stärkande och  många upplever att praktiken ger mycket snabbare "effekt" än vid  traditionell mindfulnessträning. Känslan du går ifrån helgen kommer med  stor sannolikhet vara en av expansion av medvetenhet, kontakt, trygghet,  glädje och resurspåfyllning.

Vi baserar Relationell mindfulness på våra kunskaper inom:

* Functional Analytic Psychoterapy

* Polyvagal theory

* Vipassana Insiktsmeditation

* Somatic Experiencing

* Circling

 

Smakprov 

Vill du få en djupare förståelse eller ett smakprov på Relationell mindfulness  kan du lyssna på detta poddavsnitt i Närvaropodden.

 

Datum och tider

20-21 maj 2023

Lördag 10.00-18.00

Söndag 10.00-16.00

Kostnad: 2900 kr

Fika, frukt och te ingår

Anmälningsavgift 850 kr återbetalas ej vid avbokning. 14 dagars ångerrätt. 

Biljetter

  • ordinarie biljett

    Anmälningsavgift 850kr återbetalas ej vid avbokning. Avbokning 14 dagars ångerrätt.

    2 900,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page