top of page

ons 24 apr.

|

Welledge, Gamla stan

Relationell Mindfulness® (Circling) Steg 2 - Sthlm 6 veckor

Djupdyk in i circling tillsammans med andra som gått vår grundkurs. I den här fördjupningskursen låter vi kroppen få tala och få mer plats.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Relationell Mindfulness® (Circling) Steg 2 - Sthlm 6 veckor
Relationell Mindfulness® (Circling) Steg 2 - Sthlm 6 veckor

Tid och plats

24 apr. 2024 18:00 – 20:30

Welledge, Gamla stan, Kornhamnstorg 6, 111 27 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vad händer om jag lyssnar till min kropps intelligens och intuition, vad händer om jag följer kroppen istället för sinnet? Kan jag låta mig guidas mer av min kropps impulser och vad leder det till?

Under den här kursen kommer du få djupdyka in i flera lager av dig själv tillsammans med andra. Vi utforskar nuet i mindre och större  cirklar och bjuder in mer av kropp, impulser och intuition än i Steg 1. Du kan vänta dig en känsla av närvaro, sårbarhet, livsenergi, lekfullhet, trygghet och expansion av känslan av "jag".

I träningen utforskar vi också olika  lager av verkligheten vi upplever i stunden. Det kan exempelvis vara att  lägga märke till vad som känns levande i mig just nu, vad som händer i  min kropp just nu, vad jag är nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som  pågår i mina tankar, vad som händer i mina känslor, föreställningar jag  har om den andra eller mig själv.

För att gå kursen behöver du gått grundkursen med oss eller med någon annan i Circling. 

DATUM:

24 april

8 maj

15 maj

(22 maj uppehåll) 

29 maj

5 juni

12 juni

Plats: Welledge, Kornhamnstorg 6

PRIS: 2800kr

Dela detta evenemang

bottom of page