top of page

tors 04 apr.

|

Mayu Yoga & Hälsa

Relationell Mindfulness (Circling) - PROVA-PÅ-KVÄLL, Linköping, 4 april

En introduktionskväll till Relationell Mindfulness®.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Relationell Mindfulness (Circling) - PROVA-PÅ-KVÄLL, Linköping,  4 april
Relationell Mindfulness (Circling) - PROVA-PÅ-KVÄLL, Linköping,  4 april

Tid och plats

04 apr. 2024 18:00 – 21:00

Mayu Yoga & Hälsa, Torggatan 4A, 582 19 Linköping, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen på en "Prova-på-kväll" i Relationell Mindfulness® 21a mars i Linköping.  

Relationell Mindfulness® (också kallat Circling) är en metod som snabbt skapar en känsla av trygghet, öppenhet, förundran och hjälper deltagarna att känna stark kontakt, gemenskap, frihet och närvaro.

Vi övar två och två eller i större grupp och vår intention är att vara medveten, modig och välvillig. Träningen upplevs ofta att ge liknande effekt som 

mindfulnessträning fast i kvadrat. Det vill säga ett effektivare sätt att komma till närvaro. Du kan komma ensam eller tillsammans med någon. Du behöver ingen tidigare erfarenhet men en gnutta mod och öppenhet. Ingen beröring ingår i denna metod, endast medveten närvaro/mindfulness.

Nyfiken?

Lyssna på ett avsnitt i Närvaropodden: https://renander.nu/038-circling/ eller läs mer på vår hemsida: https://www.vanskapslabbet.se/circling

Pris: 280kr

Plats: Linköping, Torggatan 4b, Mayu Yoga & Hälsas lokaler

Lärare

Daniel Ek är legitimerad psykolog, organisationskonsult, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till boken "Länge leve vänner  - forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer"  som kom ut Augusti 2021 via Natur & Kultur.

Biljetter

  • Ordinarie biljett

    280,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page