top of page

mån 06 nov.

|

Mahalaya, Kviberg

Relationell mindfulness / circling 6-veckorskurs, Göteborg

För dig som vill leva mer i kontakt med dig själv och andra.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Relationell mindfulness / circling 6-veckorskurs, Göteborg
Relationell mindfulness / circling 6-veckorskurs, Göteborg

Tid och plats

06 nov. 2023 17:30 – 20:00

Mahalaya, Kviberg, Marketenterivägen 1, 415 28 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Några tidigare deltagares upplevelse:

"Helt fantastiskt!  Supertacksam för den här kursen! Tycker alla borde gå den. Så viktigt!" - Anna Kebo

"Att delta i denna kurshelg är ett av de viktigaste stegen jag tagit i livet. Känner en stor lättnad av att ha hittat ett tryggt forum att äntligen börja läka i. Efter kursen har jag känt mig mer levande, närvarande, klarsynt och hoppfull." - Jenny Vestin

"Tack! Jag tror på riktigt att ni bidragit till en riktigt positiv förändring i mitt liv när det kommer till relationen till mig själv och till andra. Jag kommunicerar idag från mig själv på ett annat sätt och genererar på så sätt en annan kontakt med andra. Det är rent magiskt i bland :)" - Marie Karlsson:

Vill du känna dig boostad, påfylld, modig och närvarande?

Under den här kursen kommer du få dyka in i en värld av medvetenhet som kanske är en av de viktigaste för vårt välmående och för våra relationer. De flesta av våra sår/trauman är relationella och kan effektivast läkas i relation. I den här träningen får du öva på att ta emot närvaro och ge närvaro.

Effekten är ofta en stark känsla av medreglering av våra nervsystem och öppnandet av blockeringar i kroppen och psyket. Du kommer sannolikt gå hem med en känsla av förhöjd glädje, spontaneitet, frihet och kärlek.

Vad är Relationell Mindfulness®?

I den här formen av meditation också  kallad "Circling" tränar vi på att bli mer och mer medvetna om vad som  händer i oss själva, i andra och mellan oss för att skapa djupare och  mer autentisk kontakt - en förmåga du har nytta av i hela livet. Till  skillnad från klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet eller  med slutna ögon gör vi Relationell mindfulness tillsammans med andra  människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två och två, i smågrupper eller helgrupp. Vi tränar på att sätta ord på  det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera  personer.

I träningen utforskar vi också olika  lager av verkligheten vi upplever i stunden. Det kan exempelvis vara att  lägga märke till vad som känns levande i mig just nu i form av hur det käns i  min kropp, vad jag är nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som  pågår i mina tankar, vilka känslor jag upplever, föreställningar jag har om den andra eller mig själv.

Träningen kräver ett visst mod, men vår  erfarenhet säger också att du får också skörda många insikter, mycket  skratt, en stark känsla av kontakt och djupare närvaro med andra än du  tidigare varit i med om. Träningen upplevs ofta som mycket stärkande och  många upplever att praktiken ger mycket snabbare "effekt" än vid  traditionell mindfulnessträning. Känslan du går ifrån helgen kommer med  stor sannolikhet vara en av expansion av medvetenhet, kontakt, trygghet,  glädje och resurspåfyllning.

Vi baserar Relationell mindfulness på våra kunskaper inom:

* Functional Analytic Psychoterapy

* Polyvagal theory

* Vipassana Insiktsmeditation

* Somatic Experiencing

* Circling

Smakprov

Vill du få en djupare förståelse eller ett smakprov på Relationell mindfulness  kan du lyssna på detta poddavsnitt i Närvaropodden.

Datum och tider

Tid: måndagar kl17.30-20

Datum:

6e november

13e november

20e november

27e november

4e december

11e december

Investering: 2700 kr

Anmälningsavgift 500 kr återbetalas ej vid avbokning. 14 dagars ångerrätt.)

Plats: Mahalaya, Marketenterivägen 1, 415 28 Göteborg, Sverige

Biljetter

  • 6-veckorskurs

    Anmälningsaavgift på 500kr ingår och återbetalas ej. 14 dagars ångerrätt.

    2 700,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page