top of page

lör 12 nov.

|

Mamita

Relationell Mindfulness + 29k + frukost. Boostande helg för psykologer & terapeuter

Stärk din närvaro, medvetenhet, mod och välvilja med hjälp av övningar tillsammans med sköna kollegor. För ökat välmående & resursbyggande. Inkl. frukost båda dagarna.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Relationell Mindfulness + 29k + frukost. Boostande helg för psykologer & terapeuter
Relationell Mindfulness + 29k + frukost. Boostande helg för psykologer & terapeuter

Tid och plats

12 nov. 2022 09:00 – 13 nov. 2022 15:00

Mamita , Vikingagatan 29, 113 42 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kom till en stärkande helg tillsammans med sköna kollegor. Vi bjuder på frukost, stärkande övningar och ett forum för möjlig fortsättning för den som önskar med appen 29k. Helgen kan tas som friskvård i och med att mindfulness räknas in där. Max 15 personer. 

Vad är Relationell Mindfulness?

I Relationell Mindfulness tränar vi närvaro, medvetenhet, mod och välvilja tillsammans med andra. I grupp, i mindre grupper och två och två med ögonen öppna. Relationell Mindfulness är mycket lik traditionell mindfulnessträning men med skillnaden att vi är tillsammans och hjälper varandra att vara närvarande. Vi gör också övningar som tränar din förmåga att ta emot andras närvaro och att ögonblick för ögonblick bli medveten om vad som rör sig inom dig när du är i kontakt med andra. 

Träningen upplevs ofta som mycket stärkande och många upplever att praktiken ger mycket snabbare "effekt" än vid traditionell mindfulnessträning. Känslan du går ifrån helgen kommer med stor sannolikhet vara en av expansion av medvetenhet,  kontakt, trygghet, glädje, resurspåfyllning och en gnutta mod. Träningen kan också vara hjälpsam i ditt klientarbete genom att det stärker din medvetenhet och närvaro om vad som pågår i dig och i kontakten med din klient. Vi tränar det observerande jaget och förmågan att ögonblick för ögonblick ta beslut utifrån det som pågår här och nu.

29 k

29k är en app som är framtagen av psykologer, forskare och tech-business och drivs av en icke-vinstdrivande stiftelse. I appen finns olika kurser som man kan gå tillsammans med andra och träffas digitalt en timme i veckan och dela insikter och upplevelser. Jag har tillsammans med Jonathan Kanter, Ph.D och Mavis Tsai, Ph.D tagit fram två program i appen för att stärka relationer. Det finns även kurser i Self Compassion, ledarskapsträning, värderingar m.m. Efter helgen kommer du få möjlighet att frivilligt gå med i en grupp som jag skapar för dig tillsammans med andra som önskar prova. 

Sagt om kursen

" Tack för en otroligt fin o lärorik helg!

Tack Daniel som gjorde det möjligt, genom ödmjuk och välbalanserad ledning o  inramning som skapade ett tryggt space för oss att utforska kontakt o  närvaro i.   - Fredrik Gunnarsson, psykolog

"Så närande att få fylla på energi och samskapa trygghet i närvaro.  Imponerande och inspirerande organiserat och hållet. Tar med mig många  insikter och nya färdigheter i hur jag kan visa mig sårbar och relatera  till andra på ett sätt som ökar kontakt, både privat och i min roll av  blivande psykolog." - Paulina Nordebrand, psykologstuderande

Om Daniel

Jag är legitimerad psykolog sedan 2007 och har övat mindfulnessmeditation i 18 år. Jag är också tränad inom andra österländska tekniker såsom Qigong och Yoga. Mitt intresse de senaste åren har varit hur man kan läka tillsammans med andra och hur man kan stärka och fördjupa relationer. Jag är medförfattare till boken "Länge leve vänner - forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer" som kom ut i höstas på Natur&Kultur. 

Praktiskt

Tid: 9.00-15.00 inklusive frukost båda dagar

Plats: Mamita, Vikingagatan 29 i Vasastan

Kostnad: 2200:-

Biljetter

  • Ordinarie

    Anmälningsavgift ingår på 800kr och återbetalas ej.

    2 200,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page