top of page

sön 19 feb.

|

online

Prova-på-kväll- Relationell Mindfulness (Circling), Online

Kom och prova på Relationell Mindfulness i Gamla stan (Circling) - ett smakprov inför våra helgkurser. Kom själv eller med en vän/partner.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Prova-på-kväll- Relationell Mindfulness (Circling), Online
Prova-på-kväll- Relationell Mindfulness (Circling), Online

Tid och plats

19 feb. 2023 18:00 – 19:45 CET

online

Gäster

Om evenemanget

"Helt fantastiskt. Supertacksam för den här kursen! Tycker alla borde gå den. Så viktigt!"

Anna Kebo

Kom på en prova-på-kväll som är ett smakprov ur vår kommande helgkurser i Relationell Mindfulness (också kallat Circling) i Göteborg, Linköping (11-12 mars) och Stockholm (18-19 mars). 

Inga förkunskaper krävs men en gnutta mod, öppenhet och nyfikenhet. Kom själv eller med en vän/partner.

Vad är Relationell mindfulness?

I den här formen av meditation tränar vi på att  bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och  mellan oss för att skapa djupare och mer autentisk kontakt - en förmåga  du har nytta av i hela livet.

Till skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet  eller med slutna ögon gör vi Relationell mindfulness tillsammans med  andra människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två  och två, eller i smågrupper eller  helgrupp. Vi tränar på att sätta ord  på det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera  personer.

I träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten vi upplever i  stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns  levande i mig just nu, vad som händer i min kropp just nu, vad jag är  nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som  händer i mina känslor, föreställningar jag har om den andra eller mig  själv.

Träningen kräver ett visst mod, men vår erfarenhet säger också att du  får också skörda många insikter, mycket skratt, en stark känsla av  kontakt och djupare närvaro med andra än du tidigare varit i med om.

PLATS: ZOOM

TID: 18-19.45

Kostnad: 90:-

Biljetter

  • Prova på biljett

    Avgiften återbetalas ej vid avbokning. Vi ses 18-19.45 Zoom Länk: https://us02web.zoom.us/j/84365543385?pwd=YVpDVTU0MkNFM3UveUVYMHBWS1Fkdz09 Meeting ID: 843 6554 3385 Passcode: 237886

    90,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page