top of page

ons 18 okt.

|

Södermalm

Prova-på-kväll- Relationell Mindfulness (Circling)

Kom och prova på Relationell Mindfulness i Gamla stan - ett smakprov av vår 6-veckors kurs.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Prova-på-kväll- Relationell Mindfulness (Circling)
Prova-på-kväll- Relationell Mindfulness (Circling)

Tid och plats

18 okt. 2023 18:00 – 20:30 CEST

Södermalm, Hammarby allé 9b, 120 32 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

"Helt fantastiskt. Supertacksam för den här kursen! Tycker alla borde gå den. Så viktigt!"

Anna Kebo

Välkommen på en annorlunda prova-på-kväll som är ett smakprov ur vår populära kurs i Relationell Mindfulness, också kallat Circling.

Inga förkunskaper krävs men en gnutta mod, öppenhet och nyfikenhet.

Relationell Mindfulness® (också kallat Circling) är en metod som snabbt skapar en känsla av trygghet, öppenhet, förundran och hjälper deltagarna att känna stark kontakt, gemenskap, frihet och närvaro.

Vi övar två och två eller i större grupp och vår intention är att vara  medveten, modig och välvillig. Träningen upplevs ofta att ge liknande effekt som mindfulnessträning fast i kvadrat. Det vill säga ett effektivare sätt att komma till närvaro.

Vad är Relationell mindfulness?

I den här formen av meditation tränar vi på att  bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och  mellan oss för att skapa djupare och mer autentisk kontakt - en förmåga  du har nytta av i hela livet.

Till skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet  eller med slutna ögon gör vi Relationell mindfulness tillsammans med  andra människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två  och två, eller i smågrupper eller  helgrupp. Vi tränar på att sätta ord  på det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera  personer.

I träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten vi upplever i  stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns  levande i mig just nu, vad som händer i min kropp just nu, vad jag är  nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som  händer i mina känslor, föreställningar jag har om den andra eller mig  själv.

Träningen kräver ett visst mod, men vår erfarenhet säger också att du  får också skörda många insikter, mycket skratt, en stark känsla av  kontakt och djupare närvaro med andra än du tidigare varit i med om. Läs mer om Relationell Mindfulness® på https://www.vanskapslabbet.se/circling

PLATS: Fysioterapistudion STHLM, Skanstull, Hammarby allé 9b

TID: 18.00-20.30

Biljetter

  • Prova på biljett

    Avgiften återbetalas ej vid avbokning. PLATS: Hammarby Allé 9B, Fysioterapistudion STHLM TID: 18.00-20.30 Daniels nummer 072-3201009

    180,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page