top of page

ons 27 sep.

|

Zoom

Prova-på-kväll-ONLINE: Relationell Mindfulness (Circling)

Relationell mindfulness - träna medvetenhet, mod och välvilja; superkrafter för att skapa extraordinära relationer. Kom på en prova-på-kv'll som är ett smakprov ur vår populära kurs i Relationell Mindfulness, också kallat Circling.

Prova-på-kväll-ONLINE: Relationell Mindfulness (Circling)
Prova-på-kväll-ONLINE: Relationell Mindfulness (Circling)

Tid och plats

27 sep. 18:30 – 20:30

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Inga förkunskaper krävs men en gnutta mod, öppenhet och nyfikenhet.

Detta är ett prova-på-tillfälle inför våra kurser i Relationell Mindfulness® och inför vår utbildning till att bli facilitator i Relationell Mindfulness.

Vad är Relationell Mindfulness®?

I den här formen av meditation tränar vi på att  bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och  mellan oss för att skapa djupare och mer autentisk kontakt - en förmåga  du har nytta av i hela livet.

Till skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet  eller med slutna ögon gör vi Relationell Mindfulness® tillsammans med  andra människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två-och-två, eller i smågrupper eller helgrupp. Vi tränar på att sätta ord  på det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera  personer.

I träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten som vi upplever i  stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns "levande" i mig just nu i form av vad som händer i min kropp just nu, vad jag är  nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som  händer i mina känslor, föreställningar jag har om den andra eller mig  själv...

Träningen kräver ett visst mod, men vår erfarenhet säger också att du  får skörda många insikter, skratt, en stark känsla av  kontakt och djupare närvaro med dig själv och andra än du tidigare varit med om.

Läs mer om Relationell Mindfulness® på https://www.vanskapslabbet.se/circling

Eller lyssna på detta avsnitt i Närvaropodden: http://renander.nu/038-circling/

Lärare 

Daniel Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till boken Länge leve vänner Forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur, 2021)

Pris: 150kr

Tid 18.30-20.30

Krav: dator med mikrofon och kamera, vi ses via Zoom

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Ordinarie biljett

  150,00 kr

  Bindande anmälan, återbetalas ej.

  150,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page