top of page

tis 01 nov.

|

Zoom

Mindfulnesskurs

“Att praktisera mindfulness är inte en passiv lyx för människor som vill fly undan det jobbiga i vår komplexa värld. Mindfulnessmeditation handlar om att förändras på ett djupare plan så vi själva kan vara förändringen vi vill se i världen." (Larry Yang)

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mindfulnesskurs
Mindfulnesskurs

Tid och plats

01 nov. 2022 18:30 – 20:30

Zoom

Om evenemanget

Träning i mindfulness har visats ge flera olika fördelar både för vår psykiska och fysiska hälsa. Genom att vi blir mer medvetna om våra tankar, känslor och beteenden kan vi lättare ta beslut som gynnar oss på längre sikt och lättare hitta en avslappning och fokus i en kaotisk miljö. Fokus kommer att ligga på ett inre utforskande av ditt sinne och kropp men vi kommer även att beröra vad vi kallar för ”relationell mindfulness” – mindfulness i möte/kontakt med en annan person.

Under åtta veckor på tisdagar (13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 18/10, 25/10, 1/11) utforskar vi vardera vecka ett nytt tema där vi blandar teori med praktiska övningar följt av en övning/meditation ni får med er hem att utforska mellan träffarna. Ni kommer även att få inspelade meditationer, texter och videoklipp att gå igenom mellan träffarna.

Kursen hålls av Anders som har sina huvudämnen inom Psykologi och kognitiv neurovetenskap från Göteborgs universitet och Skövde högskola. Han är utbildad mindfulnessinstruktör via mindfulnesscenter och har hållit mindfulnesskurser sedan 2010.

Biljetter

 • Ordinarie biljett

  Anmälningsavgift på 800kr ingår och kan ej återbetalas. 14 dagars ångerrätt.

  2 000,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Biljett, enskild firma 25%VAT

  Anmälningsavgift på 800kr ingår och kan ej återbetalas. 14 dagars ångerrätt.

  2 500,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page