top of page

tors 04 juli

|

Skinnskatteberg

Meditationsretreat med Relationell Mindfulness® och Bodywork - Shambala gatherings

Närvaromagi; möt dig själv och andra med hjälp av enkla metoder som kan öppna nya dörrar in till ditt inre. Kom hem förundrad och påfylld. Ekologisk mat odlad med kärlek.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Meditationsretreat med Relationell Mindfulness® och Bodywork - Shambala gatherings
Meditationsretreat med Relationell Mindfulness® och Bodywork - Shambala gatherings

Tid och plats

04 juli 2024 15:30 – 07 juli 2024 15:00

Skinnskatteberg, BORNTORPET 1, 739 92 Skinnskatteberg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kom och njut med oss!

Ge dig själv en gåva av djup återhämtning, gemenskap och vitalitet på vår fyra dagars retreat i Meditation & Bodywork. Dyk in i en transformativ upplevelse som är utformad för att stilla ditt sinne, ge din kropp energi och väcka ditt hjärta genom meditation, vila, rörelse,mänsklig kontakt och närvaro.

RELATIONELL MINDFULNESS® - EN UNIK FORM AV MEDITATION SOM TAR DIG TILL DJUPET AV DIG SJÄLV.   Ta steget in i Relationell Mindfulness®, en unik form av meditation som är inspirerad av praktiken kallad Circling. Med våra enkla men djupgående principer får du uppleva en trygg närvaro och kontakt som kan öka din förundran av att bara existera, öka din kontakt med delar av dig som du glömt bort och ge dig en känsla av frihet.

Till skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet eller med slutna ögon gör vi Relationell Mindfulness® tillsammans med andra människor med våra ögon öppna. Vi tränar på att bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och mellan oss. Fysisk kontakt och beröring är inte en del av själva träningen.

För en djupare förståelse av denna praktik, lyssna på vårt podcastavsnitt eller besök vår webbplats för mer information. Poddavsnitt i Närvaropodden: https://renander.nu/038-circling/  Hemsida: https://www.vanskapslabbet.se/circling

MEDITATION OCH BODYWORK

Utforska den djupa kopplingen mellan ditt sinne och din kropp, och låt den rastlösa energin i tankarna hitta grundning. Genom meditation, frigörande rörelse till musik, Feldenkrais och utforskande övningar från Authentic Movement bjuder vi in dig till en djupare närvaro och kontakt med flöde i din kropp.

INGEN TIDIGARE ERFARENHET BEHÖVS

Oavsett om du deltar ensam eller med en följeslagare - vare sig det är en vän, partner eller familjemedlem - välkomnar denna retreat alla och kräver ingen tidigare kunskap.

VAD DU KOMMER ATT FÅ

Deltagarna lämnar ofta våra retreater med djupa insikter, en känsla av påfyllning, skratt och en djupare känsla av kontakt, trygghet och närvaro med andra än de någonsin tidigare upplevt.

DEN HÄR RETREATEN ÄR FÖR DIG SOM ÖNSKAR:

– få tillgång till mer livsenergi  – lära dig en metod att meditera tillsammans i kontakt  – öka din förmåga att vara närvarande i relation med andra  – uppleva en stark känsla av trygghet i nervsystemet i kontakt med andra  – känna mer förundran över att vara människa

- komma ned från huvudet till hjärtat

OM VÄNSKAPSLABBET

Vänskapslabbet verkar för att stärka välmående och relationer hos människor genom föreläsningar, utbildningar och retreats inom områden som Relationell Mindfulness®, autentiskt relaterande, anknytning och nervsystemsreglering, traumamedvetenhet & traumaläkning.  www.vänskapslabbet.se

 

PRIS 

• Del I trebäddsrum 6295 kr

• Del I dubbelrum 6495 kr

• Glamping Tent 7100 kr

• Your own Tent 5300 kr

För att boka eller för mer information, maila till:  vanskapslabbet@gmail.com

SAGT OM VÅRA KURSER:

“Potent, ut ur tankevärlden och rakt in i upplevelsevärlden, kroppen och sinnena”

“Att delta i denna kurshelg är ett av de viktigaste stegen jag tagit i livet. Känner en stor lättnad av att ha hittat ett tryggt forum att äntligen börja läka i. Efter kursen har jag känt mig mer levande, närvarande, klarsynt och hoppfull.”

“Mycket wow känsla från de övningar vi gjorde. Gjorde att jag kom närmare mig själv och en känsla av djup kontakt/närhet med övriga kursdeltagare.”

“Superbra! verkligen toppen! Jag har fördjupat min insikt i att tillåta mig att vara precis vad jag är i detta ögonblick och att det är givande för mig och andra att jag är autentisk. Jag har också funnit stort värde i att bara utforska nuet och lita på att det som kommer kommer istället för att försöka kontrollera vad jag ska svara i förhand.”

“En känsloresa och ett andrum där jag tryggt och kravlöst kunde utforska mitt inre ihop med andra. Jag har mindre värk i kroppen, upplever en ny mjukhet på insidan och känner mig mer förlåtande mot mig själv.”

Dela detta evenemang

bottom of page