top of page

ons 06 mars

|

Moveri hälsocenter

Introduktion Relationell Mindfulness® (circling) Göteborg

Relationell mindfulness - för dig som vill leva mer i kontakt med dig själv och andra - en boostande kurs med fokus på relaterande i kontakt och medveten närvaro. Introduktion inför 6-veckorskurs som börjar 20e mars

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Introduktion Relationell Mindfulness® (circling) Göteborg
Introduktion Relationell Mindfulness® (circling) Göteborg

Tid och plats

06 mars 2024 17:45 – 20:15

Moveri hälsocenter, Järntorgsgatan 12, 413 01 Göteborg

Gäster

Om evenemanget

"Helt fantastiskt. Supertacksam för den här kursen! Tycker alla borde gå den. Så viktigt!"

Anna Kebo

Välkommen på en annorlunda introduktionskväll som är ett smakprov ur vår populära 6-veckorskurs i Relationell Mindfulness® som börjar 20e mars.

För dig som vill leva mer i kontakt med dig själv och andra - en boostande kurs med fokus på relaterande i medveten närvaro och djup kontakt.

Vi tränar färdigheter inom tre grundläggande pelare som lägger grund till en djup och positiv relation till sig själv och andra: medvetenhet, mod och välvilja.

Inga förkunskaper krävs men en gnutta mod, öppenhet och nyfikenhet.

Vad är Relationell mindfulness?

I den här formen av meditation tränar vi på att  bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och  mellan oss för att skapa djupare och mer autentisk kontakt - en förmåga  du har nytta av i hela livet.

Till skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet  eller med slutna ögon gör vi Relationell mindfulness tillsammans med  andra människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två  och två, eller i smågrupper eller  helgrupp. Vi tränar på att sätta ord  på det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera  personer.

I träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten vi upplever i  stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns  levande i mig just nu, vad som händer i min kropp just nu, vad jag är  nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som  händer i mina känslor, föreställningar jag har om den andra eller mig  själv.

Träningen kräver ett visst mod, men vår erfarenhet säger också att du  får också skörda många insikter, mycket skratt, en stark känsla av  kontakt och djupare närvaro med andra än du tidigare varit i med om. Läs mer om Relationell Mindfulness® på https://www.vanskapslabbet.se/circling

Vill du veta mer om Relationell Mindfulness innan du provar? https://www.vanskapslabbet.se/circling

Biljetter

  • Ordinarie biljett

    Biljettpriset är ej återbetalningsbart vid avbokning.

    300,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page