top of page

lör 17 sep.

|

Vretstorp

Heldag med Relationell Mindfulness® Öna Gård, utanför Örebro

Välkommen på en heldag med Relationell Mindfulness® (Circling). För dig som vill bli mer närvarande, autentisk och medveten i relationer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Heldag med Relationell Mindfulness® Öna Gård, utanför Örebro
Heldag med Relationell Mindfulness® Öna Gård, utanför Örebro

Tid och plats

17 sep. 2022 09:30 – 18:00

Vretstorp, Getingeberg Norra Öna 182, 694 95 Vretstorp, Sverige

Om evenemanget

Heldag i Relationell Mindfulness - för dig som vill leva mer i kontakt med dig själv och andra  - en boostande dagskurs med fokus på relaterande.

Kanske  jobbar du som kurator, beteendevetare, psykolog, coach, lärare, chef,  HR eller så är du intresserad av personlig utveckling och vill lära dig  mer om dig själv i samspel med andra?

Då är du varmt välkommen till Yogastugans naturnära rum i vackra Viby ca 30 minuter söder om Örebro!

Vad är Relationell Mindfulness®?

I  den här formen av meditation, också kallad "Circling", tränar vi på att  bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och  mellan oss för att skapa djupare och mer autentisk kontakt - en förmåga  du har nytta av i hela livet. Till skillnad mot klassisk  mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet eller med slutna ögon gör vi  Relationell mindfulness tillsammans med andra människor med våra ögon  öppna. Rent praktiskt sker träningen två och två, eller i smågrupper  eller  helgrupp. Vi tränar på att sätta ord på det vi upplever i stunden  när vi är i kontakt med en eller flera personer.

I  träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten vi upplever i  stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns  levande i mig just nu, vad som händer i min kropp just nu, vad jag är  nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som  händer i mina känslor samt föreställningar jag har om den andra eller  mig själv.

Träningen  kräver ett visst mod, men vår erfarenhet säger oss att du får skörda  många insikter, mycket skratt, en stark känsla av kontakt och en djupare  närvaro med andra än du tidigare varit i med om. Träningen upplevs ofta  som mycket stärkande och många upplever att praktiken ger mycket  snabbare "effekt" än vid traditionell mindfulnessträning.  Känslan du  får efter dagen kommer med stor sannolikhet vara en av expansion av  medvetenhet,  kontakt, trygghet, glädje och resurspåfyllning.

Vi baserar Relationell mindfulness på våra kunskaper inom: * Functional Analytic Psychoterapy * Polyvagal theory * Vipassana Insiktsmeditation * Somatic Experiencing * Circling

Lärare: Daniel  Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare och  yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst  med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic  Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer.

Daniel  är medförfattare till boken Länge leve vänner -  forskning och  färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur,  2021) samt till två självhjälpsböcker för att hantera stress (Tid att  leva och The Mindfulness and acceptance workbook for stress reduction)

Praktiskt:

Dag: Lördag 17/9

Var: Yogastugan på Öna Getingeberg norra öna 182 694 95 Vretstorp

Tid: 9.30-18.00

Kostnad:  Privatperson: 1400 kr/person inkl. moms

 Företag: 1400 kr/person exkl. moms

Lunch & fika ingår

Transport till och från Hallsberg tågstation går att ordna vid behov.

Anmälan: Boka din plats till Marika Gustavson via mejl: mg@norraonagard.se

Betala via swish: 123 080 4203

Betalning = garanterad plats Bindande anmälan fr om 1 september.

Smakprov! 

Vill  du få en djupare förståelse eller ett smakprov på Relationell  mindfulness så kan du lyssna på aktuellt poddavsnitt i Närvaropodden.

Mer info på https://www.vanskapslabbet.se/

Varmt välkomna! Daniel Ek & Marika Gustavson  Yogastugan på Öna Instagram: marikafg

Biljetter

  • Anmälan se eventbeskrivning

    Boka din plats till Marika Gustavson via mejl: mg@norraonagard.se Betala via swish: 123 080 4203 Betalning = garanterad plats Bindande anmälan fr om 1 september.

    1,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page