top of page

lör 04 maj

|

Södermalm

Emotionell Intoning - läkande tekniker för tidiga sår

Bli speglad, intonad och sedd. En heldag med upplevelsebaserat lärande

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Emotionell Intoning - läkande tekniker för tidiga sår
Emotionell Intoning - läkande tekniker för tidiga sår

Tid och plats

04 maj 2024 09:00 – 17:00

Södermalm, Kornhamnstorg 6, 111 27 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

På vägen mot större självinsikt och läkning är det avgörande att förstå och förena våra tidigaste känslomässiga upplevelser.  Den här dagen erbjuder ett djupgående utforskande av  emotionell intoning, särskilt anpassad för individer som känner att de inte hade lyhörda vårdgivare som kunda tona in till barnets behov (anknytningskompromiss nr 2 i N.A.R.M.,  NeuroAffective Relational Model).

Dagen kan bli en resa in i hjärtat av ditt känslomässiga jag. Genom noggrant strukturerade övningar i par får du möjlighet att uppleva kraften i att verkligen bli sedd, hörd och speglad av en annan person. Denna process är utformad för att bli varse och läka sår från tidig brist på lyhördhet och erbjuder en väg till djupare självförståelse och känslomässig intoning.

Innehåll under dagen

Läkning genom intoning -  delta i parövningar som underlättar en djup  kontakt, så att du kan läka tidigare sår i en stödjande miljö.

Närvarons kraft - lär dig hur du kan vara helt närvarande med en annan, erbjuda och ta emot den typ av uppmärksamhet och empati som läker.

En spegel för din själ - upplev kraften i att bli speglad och sedd på ett sätt som ger näring åt ditt innersta jag, främjar växande och självacceptans.

Datum och tid:

4 maj

kl. 9.00 till 17.00.

Pris: 1750kr ink. moms. För företagare tillkommer 25%

Anmälningsavgift 800kr ingår och återbetalas ej. 14 dagars ångerrätt.

Plats:

Wellege, Kornhamnstorg 6, Gamla stan i Stockholm

Ledare

Daniel Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till boken Länge leve vänner Forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur, 2021)

Biljetter

  • Företagare

    2 180,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page