top of page

lör 16 nov.

|

Sockerbruket

Autentiskt relaterande nivå 1, Göteborg 16-17 Nov

Lär dig konsten att vara närvarande och skapa starkare relationer. Begränsat antal platser: 13

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Autentiskt relaterande nivå 1, Göteborg 16-17 Nov
Autentiskt relaterande nivå 1, Göteborg 16-17 Nov

Tid och plats

16 nov. 2019 10:00 – 17 nov. 2019 17:30

Sockerbruket, Sockerbruket 23, Göteborg.

Gäster

Om evenemanget

2-dagarskurs i konsten att vara närvarande och skapa starkare relationer. 

Välkommen till en helgkurs för dig som vill bredda och fördjupa dina sociala färdigheter, som vill vara modig och testa nya saker i relation till andra – för att kunna skapa ett roligare, djupare och mer autentiskt vänskapsliv!  

Kursen kan också passa för dig som är yrkesverksam och önskar fördjupa dina egna sociala förmågor och ge förutsättningar till att skapa positiva och djupare relationer till dina kollegor och kunder/klienter.  

Genom att integrera vetenskapen bakom vad som skapar välmående med konkret praktik och träning, kommer du under denna kurs att få träna färdigheter som gynnar en djupare kontakt till både dig själv och till andra människor.  

Vilka färdigheter tränar vi under kursen? 

Två och två eller i grupp tränar vi förmågan att vara i autentisk kontakt med oss själva och andra genom att bland annat:  

- Komma i kontakt med det som sker här och nu (medveten närvaro)  - Se sina tankar som hypoteser om verkligheten snarare än sanningar  - Vara känslomässigt närvarande  - Svara an med välvilja  - Vara nyfiken och öppen inför den andra  - Ta ansvar för sina egna tankar och känslor  - Komma i kontakt med och uttrycka behov  - Ge feedback  - Lägga märke till och fråga efter hur våra beteenden påverkar andra  

Övningarna sker två och två, i mindre grupper och i helgrupp. Vi kommer att vara minst 7 och max 15 personer i gruppen.  

Efter genomgången kurs är vår målsättning att du ska: 

- Känna dig mer i kontakt med det du upplever i stunden - Fått syn på dina styrkor gällande relationsskapande - Fått syn på hinder och rädslor som kan stå i vägen för din förmåga att skapa djupare relationer. - Fått konkreta verktyg och övningar som du kan börja använda med vänner eller partner - Fått en teoretisk överblick av vikten av relationer - Kommit i kontakt med dina värden gällande vänskapsrelationer  

Kunskap vi har med oss i bagaget: 

- Inlärningspsykologi - ACT - Mindfulness - Polyvagal theory - Anknytningsteori  - Positiv psykologi 

Din investering: 

2900:- moms 25% tillkommer för företag I priset ingår fika. Du kan ha med egen matlåda till lunch eller gå ut och äta  

Plats och tid: Sockerbruket 23, Lördag 16 nov kl 10-19 Söndag 17 nov kl 9.30-17.30  

Kursarrangörer & ledare: 

Kursen arrangeras av Vänskapslabbet, och leds av Anders Eriksson och Daniel Ek.  

Daniel är legitimerad psykolog, organisationskonsult, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till en bok om hur man kan fördjupa vänskap som kommer ut 2020 via Natur & Kultur.  

Anders arbetar som HR-konsult och meditationslärare och har sina huvudämnen inom kognitiv neurovetenskap, hälsopsykologi och coaching/motiverande samtal (MI) ifrån Göteborgs universitet och Skövde högskola. Han har varit särskilt intresserad av att integrera meditation / medvetenhetsträning i autentiskt relaterande i sina relationer som verktyg i att fördjupa närvaro och kontakt även till sig själv.  

Läs gärna mer om oss på vanskapslabbet.se Har du några frågor, hör av dig till vanskapslabbet@gmail.com  

Varmt välkommen!  

Feedback från vår senaste kurs i Stockholm - Medelbetyg på kursen 4,9 av 5  

“Allt var så spännande och utvecklande. Vi gav och tog emot. Jag upplevde att alla var mycket närvarande och engagerade- både kursledarna och deltagarna.”  

"Genomgående bra kurs från stort till smått. Fantastiskt fina kursledare. Jag var nervös inför kursen, men denna nervositet utbyttes snabbt till positiva förväntningar, glädje och en känsla av trygghet i sårbarheten."   

"Jag blev påmind om att förmågan att vara autentisk och i kontakt både med mig själv och andra är något som går att öva upp och inte en personlig egenskap som man har eller inte har (-:"  

"Användbara verktyg som fördjupar och förbättrar relationer med sig själv och andra. Kursledarnas ansvarsfulla deltagande och förhållningssätt var inspirerande."   

“Ni har en fin balans mellan värdighet och ödmjukhet och en förmåga att skapa trygghet genom ert ledarskap.”

Biljetter

  • Biljett ordinarie pris

    Anmälningsavgift 1000kr återbetalas ej vid avbokning. Vid avbokning gäller distansköplagen som innebär att du kan avboka din biljett 14 dagar efter köp. Därefter full kostnad. Du kan sälja din biljett till annan deltagare.

    2 900,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page