top of page

ons 27 mars

|

Moveri, Järntorget

Autentiskt Relaterande Introduktion 290kr

Vill du ha djupare och mer meningsfulla relationer? Detta är ett smakprov från våra kurser i autentiskt relaterande. Nästa kurs i Göteborg 6-7e april.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Autentiskt Relaterande Introduktion 290kr
Autentiskt Relaterande Introduktion 290kr

Tid och plats

27 mars 2024 17:45 – 20:15

Moveri, Järntorget, Järntorgsgatan 12, 413 01 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vill du  ha djupare och mer meningsfulla relationer? Är du redo att  testa nya saker i relation till andra – för att skapa roligare, djupare och mer autentiska relationer?

Autentiskt relaterande handlar om att kommunicera på ett sätt som utgår från nuet och från det genuina i dig och i andra människor. Det handlar om att våga vara ännu mer sann och mänsklig, vilket inte alltid stöds av dagens sociala normer, men tydligt av forskning kring hur man skapar nära relationer.

Under guidade övningar och lekar två och två, i mindre grupper och i helgrupp övar vi på ett tryggt sätt att komma i kontakt med det som sker här och nu, att se tankar som hypoteser om verkligheten snarare än sanningar, att komma i kontakt med våra känslor och att sätta ord på dem, att svara an med välvilja, öppenhet och nyfikenhet, att ge feedback och hantera konflikt.

Övningarna byggs upp steg för steg och med tydliga gränser skapas ett tryggt utrymme för meningsfull kontakt med dig själv och andra. Deltagare som gått vår kurs uttrycker ofta att de känner sig stärkta efteråt, att de fått ny energi, att de har nya insikter om sig själva och andra samt att de fått verktyg att själva på ett mer aktivt sätt än tidigare har kunnat skapa djupare relationer. Kunskapen och erfarenheterna du får med dig kan du ta med dig in i alla dina relationer, vare sig det är med kollegor, med en partner, med familjemedlemmar eller vänner.

Mer info från hemsidan: https://www.vanskapslabbet.se/autentiskt-relaterande

Anmälan görs genom "boka"-knappen och därefter skriva i namna och mail så får du betalningsuppgifter.

Praktiskt

Tid: 17.45-20.15

Ledare

Anders Eriksson från Vänskapslabbet

Dela detta evenemang

bottom of page