top of page

mån 16 okt.

|

Mahalaya, Kviberg

Relationell Mindfulness prova-på Göteborg

Prova på Relationell Mindfulness - ett smakprov ifrån vår 6-veckorskurs som startar den 6e november i Göteborg eller 24e oktober online

Relationell Mindfulness prova-på Göteborg
Relationell Mindfulness prova-på Göteborg

Tid och plats

16 okt. 18:30 – 21:00

Mahalaya, Kviberg, Marketenterivägen 1, 415 28 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Om evenemanget 

"Helt fantastiskt. Supertacksam för den här kursen! Tycker alla borde gå den. Så viktigt!"

Anna Kebo

Välkommen på en annorlunda prova-på-kväll som är ett smakprov ur vår populära kurs i Relationell Mindfulness, också kallat Circling.

Inga förkunskaper krävs men en gnutta mod, öppenhet och nyfikenhet.

Vad är Relationell mindfulness?

Relationell Mindfulness® (också kallat Circling) är en metod som snabbt skapar en känsla av trygghet, öppenhet, förundran och hjälper deltagarna att känna stark kontakt, gemenskap, frihet och närvaro.

I den här formen av meditation tränar vi på att  bli mer och mer medvetna om vad som händer i oss själva, i andra och  mellan oss för att skapa djupare och mer autentisk kontakt - en förmåga  du har nytta av i hela livet.

Till skillnad mot klassisk mindfulnessträning som ofta sker i ensamhet  eller med slutna ögon gör vi Relationell mindfulness tillsammans med  andra människor med våra ögon öppna. Rent praktiskt sker träningen två  och två, eller i smågrupper eller  helgrupp. Vi tränar på att sätta ord  på det vi upplever i stunden när vi är i kontakt med en eller flera personer.

I träningen utforskar vi också olika lager av verkligheten vi upplever i  stunden. Det kan exempelvis vara att lägga märke till vad som känns  levande i mig just nu, vad som händer i min kropp just nu, vad jag är  nyfiken på, vad jag är rädd för, vad som pågår i mina tankar, vad som  händer i mina känslor, föreställningar jag har om den andra eller mig  själv.

Träningen kräver ett visst mod, men vår erfarenhet säger också att du får skörda många insikter, mycket skratt, en stark känsla av  kontakt och djupare närvaro med andra än du tidigare varit i med om. Läs mer om Relationell Mindfulness® på https://www.vanskapslabbet.se/circling

PLATS: Mahalaya, kviberg, Marketenterivägen 1, 415 28 Göteborg

TID: 18.30-21.00 

PRIS: 180:-

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Prova-på-biljett

  180,00 kr

  Avgiften återbetalas ej vid avbokning. Anders nummer 0701-563891 PLATS: Mahalaya, kviberg, Marketenterivägen 1, Göteborg TID: 18.30-21.00

  180,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page